sjo-ryggsack-fjallen.jpg

Stöten Hotell - konferensboende i Sälen

Stöten Hotell innebär att du och dina kollegor kan bo på ett centralt beläget hotell med promenadavstånd till allt. Perfekt för konferensresan till Sälen!

Det gemytliga Stöten ligger längst norr ut i Sälen-kedjan. Här finns underbar fjällnatur, god mat, utmärkt skidåkning och massor av aktiviteter för att trivas och utvecklas tillsammans. Men här finns framför allt ett av välutrustat konferens- och aktivitetshus som heter Vattufjäll.
 
Mitt i Stöten, vid Skidtorget ligger Stöten Hotell med 43 rum. Alla rum är nyligen renoverade och ligger i direkt anslutning till after ski, restaurang, nattklubb och bar. Som hotellgäst har du tillgång till gemensam bastu.

På promenadavstånd från hotellet ligger Vattufjäll som är en av Sälens största konferens- och aktivitetsanläggningar. Den största lokalen tar upp till 300 deltagare och totalt ryms 700 konferensgäster samtidigt. På Vattufjäll kan man också bada, gå på SPA och bowla.

I Stöten finns 9 restauranger och barer. Brasseriet är anläggningens hjärta när det gäller mat, dryck och underhållning. Hit kommer du för frukost, lunch och middag. Här pulserar nöjeslivet från after ski till nattklubb och i Tipi Bar erbjuds lite lugnare trubadurunderhållning.

SNABBFAKTA

sand.png

42 rum

skidor.png

0 m

bastu.png

Bastu

HITTA HIT

VI KAN GARANTERA  EN LYCKAD KONFERENS

Hej!

Jag heter Caroline och jag hjälper dig gärna att pussla ihop din konferens


RING +46 (0)280-207 00
ELLER SKICKA E-POST