vandring-fjallen-konferens

Ledord

Även erfarna fjällvandrare kan gå vilse. För att vi på Fjällkonferens inte ska tappa bort oss själva – vilka vi är och hur vi uppträder – har vi stakat ut våra alldeles egna ledord. Orden visar vägen till vår unika personlighet. Den som får våra kunder är hitta tillbaka till oss säsong efter säsong.

Enkla

Vi vet inte om det är ett typiskt norrländskt drag, eller om det bara är sådana vi är. Men vi krånglar inte till saker och ting i onödan. Vi kallar saker för dess riktiga namn och har aldrig förstått tjusningen i att lova mer än man kan hålla. Säger vi A, så är det A som gäller. Inte B eller C eller ett litet gement d. Därför är det ganska enkelt att ha med oss att göra.

Naturliga

Det som skiljer oss från många andra konferensarrangörer i fjällen är att vi bor och lever här året om. Vi umgås med naturen i alla dess skiftningar och säsonger, och kanske har den format oss. Vi vet i alla fall att det alltid är bäst att vara sig själv, precis som naturen. I storstan säger man WYSIWYG – What You See Is What You Get. Här skulle vi nog säga det på svenska.

Ärliga

Det är inte helt ovanligt att konferensarrangörer lovar allt från guld till gröna skogar. Det skulle aldrig falla oss in. Vi lovar gröna skogar (även om de halva året är vita) eftersom det kan höja både effektiviteten på företaget, lösa oupplösta knutar och bygga mer framgångsrika team. För det vet vi att vi kan hålla.

 

 

FILOSOFI

Man skulle kunna tro att vi på Fjällkonferens bara genomför konferenser i fjällen, som namnet antyder. Att vi enbart anordnar skräddarsydda evenemang där vi tar hand om allt från ax till limpa. Styr upp resa, boende, upplevelser m.m. - "markservicen" - beroende på vad deltagarna vill uppleva (och ibland även det som de inte visste att de ville uppleva!).

Att det är för att bli bäst på detta som vi lägger ner hela vår själ i allt vi gör. Från sängkläderna till maten, från aktiviteterna till konferensen. Och att det också är det som är anledningen till att vi alltid bjuder på oss själva. På vår personlighet och kunskap, och försöker skapa starka relationer till de som deltar.

Det skulle man kunna tro.


Men åren här uppe i fjällen har lärt oss att vi faktiskt gör mycket mer än så. När vi lyckas som allra bäst vinkar vi inte bara av ett antal nöjda och glada konferensdeltagare som gärna kommer tillbaka år efter år. Då har vi också lyckats skapa en varm känsla i magen hos dem. Vi har bidragit till att föra dem lite närmare varandra, fått dem att lära känna varandra från en annan sida, och lite bättre. Vi har lyckats skapa en känsla av det är lite roligare att gå till jobbet. 

Det är det vi gör.

VI KAN GARANTERA  EN LYCKAD KONFERENS

Hej!

Jag heter Caroline och jag hjälper dig gärna att pussla ihop din konferens

 

RING 0280-207 00

ELLER SKICKA E-POST