vandring-fjallen-konferens

VANLIGA FRÅGOR

Vad gör ni på Fjällkonferens?

Vår affärsidé är att skräddarsy konferenser och event i fjäll och alper - året runt. Vi hjälper dig att få ut det mesta och bästa från varje destination och ser till att er resa blir som det var tänkt. 

I detalj så innebär detta att vi svarar på alla frågor som dyker upp inför en bokning och vi hjälper er med besluten så ni väljer det alternativ som blir bäst för er. Vi möter upp vid ankomst och dubbelkollar ALLT som finns på ert program så att ni kan koppla av och njuta av resan som ni bokat.

Vi finns hela tiden med i periferin och finns till hands om det skulle vara något.  Slutligen så samlar vi alla kostnader på en och samma faktura, smidigare kan det inte bli.

Gör ni bara resor till fjällen?

Nej. vi har även gjort evenemang och konferenser, både stort och smått och på andra orter än våra destinationer. Vi gör också resor till de Österrikiska Alperna där vi etablerade oss vintern 2013/2014. Du välkommen med din förfrågan, kanske kan vi hjälpa er ändå. 

Vad är skillnaden på att boka med er eller direkt till en anläggning?

Vi är experter på hela destinationens utbud. Det betyder att du får ett bredare utbud och fler alternativ att välja på, vi säkerställer också att ni får det absolut bästa. Du har bara en kontaktperson, din egen projektledare, och får en samlad faktura från hela din konferens. Din projektledare hjälper dig även på plats så att allt fungerar bra utan obehagliga överraskningar. 

Blir det billigare om jag bokar allt själv istället?

Vi tar betalt för det vi gör men i de flesta fall finns pengar att tjäna på att anlita oss istället för att boka själv. Det är mycket man ska tänka på när man bokar konferenser och mycket att hålla reda på. Både praktiska bestyr som bokning av restauranger, boenden och anmälningslistor, att sedan alla utlägg och fakturor ska administreras efter konferensen är en annan del. Vi hanterar allt detta, vilket frigör tid för den konferensansvarige hos er som istället kan ägna sig åt sina ordinarie arbetsuppgifter. Genom hela processen från förfrågan och planering, under resan och vid uppföljning så har du en kontaktperson som är din projektledare och vi samlar alla kostnader på en slutfaktura.

Kan privatpersoner också ringa till er och få hjälp?

Som privatperson är oftast priset viktigast och då rekommenderar vi att ringa runt själv och sy ihop sitt paket. 

När är det som bäst att åka?

Vi bor och lever i fjäll och alper året runt, därför kan du också boka din konferens med oss året runt.

Att fjäll och alper funkar bra vintertid vet de flesta. Men våra resmål har ett minst lika brett utbud under vår, sommar och höst. Både fjäll och alper är otroligt vackra under den tiden på året, och oftast är prisbilden en annan än under vintern. Beroende på vad ni har för syfte med er konferens och vad era önskemål är så rekommenderar vi olika perioder. Ring så kan vi fundera ihop.

Varför ska vi åka till fjäll eller alper?

Vår övertygelse är att en konferens, kickoff eller ett event blir mer framgångsrikt i en miljö som ger inspiration och kraft. Fjällen är den miljö som vi funnit ger mest inspiration och kraft. På våra orter håller ni ihop gänget och knyter starka band mellan medarbetarna, för i både by och backar hittar man varandra. När vi lyckas som allra bäst har vi lyckats skapa en varm känsla i magen hos konferensdeltagarna. Vi har bidragit till att föra dem lite närmare varandra, fått dem att lära känna varandra från en annan sida, och lite bättre. Vi har lyckats skapa en känsla av det är lite roligare att gå till jobbet. 

Jag vill boka, hur går det till?

Ring eller maila oss din förfrågan, berätta gärna så mycket som möjligt, ju mer vi vet desto bättre blir förslaget du får i din offert. När vi har fått alla er önskemål skräddarsyr vi ett förslag där vi presenterar det/de alternativ som passar er bäst. 

Vad kostar det?

Priset beror på vad ditt paket innehåller (hel/halvpension, enkel/dubbelrum, aktiviteter, resa osv) och hur mycket hjälp du och dina kollegor behöver innan, under och efter konferensen. Våra kunder vet att de betalar lite mer än om de hade gjort bokningarna själva. Vi vet också kunderna är väldigt nöjda, ett NKI (nöjdkundindex) på mer än 99 % och mer än 50% återkommande kunder talar för sig.

Ett tips är att priset på boende och resor varierar under helger och kortveckor och mellan barmark och vinter. Vill du veta när det är som mest prisvärt att åka så är det bara att slå en signal så berättar vi mer.

Vad kan man göra om man inte åker skidor?

Våra destinationer har ett brett utbud av aktiviteter för den som inte åker skidor. Både sommar och vinter finns något som passar alla. Vill du ha tips på aktiviteter så titta in här så titta vidare under respektive destination.

Covid-19

Konferenser är inte begränsade till högst 50 personer då det inte anses vara en allmän sammankomst eller offentlig tillställning.
Våra allmänna avbokningsregler gäller som grund. Då villkoren variera mellan våra leverantörer så meddelas specifika detaljer med anledning av Covid-19 vid bokningstillfället.