vandring-fjallen-konferens

Pris

Vad kostar det?

Priset beror på vad ditt paket innehåller (hel/halvpension, enkel/dubbelrum, aktiviteter, resa osv) och hur mycket hjälp du och dina kollegor behöver innan, under och efter konferensen. Våra kunder vet att de betalar lite mer än om de hade gjort bokningarna själva. Vi vet också kunderna är väldigt nöjda, ett NKI (nöjdkundindex) på mer än 99 % och mer än 50% återkommande kunder talar för sig.

Ett tips är att priset på boende och resor varierar under helger och kortveckor och mellan barmark och vinter. Vill du veta när det är som mest prisvärt att åka så är det bara att slå en signal så berättar vi mer.

Vad är avdragsgillt och inte?

För att räknas som en studie- eller konferensresa  måste resan innehålla en inte oväsentlig del effektivt arbete. Som en tumregel bör studie- eller konferenstiden vara minst sex timmar per dag. Under en vecka bör den effektiva studie- eller konferenstiden omfatta minst 30 timmar, jämnt fördelade under veckan. Tillsammans med Grant Thornton har vi benat ut vad som är viktigt att tänka på för att er konferens ska vara avdragsgill, läs mer här.

Funderar ni på förmånsbeskattning rekommenderar vi att ni kikar in på Skatteverkets hemsida och läser mer om det här.