sjo-ryggsack-fjallen.jpg

Gammelgården - konferensboende på hotell i Sälen

På fjällhotellet Gammelgården får du och dina kollegor fjället som närmsta granne under konferensboendet i Sälen!

Gammelgården i Sälen är ett klassiskt, genuint och supermysigt litet fjällhotell. Ett smultronställe i rustik dalamiljö. Eftersom du bor mitt på fjället har du både vandringsleder, längdspår och skidlift precis utanför dörren. Och du kan faktiskt abonnera hela hotellet och ha det helt för dig själv när du ordnar en konferens eller Kick-off i Sälen.

37 smakfullt inredda och rymliga rum i olika storlekar. Några av rummen har extrabädd och totalt kan 50-60 personer bo på hotellet. Du bor bara 100 meter från transportliften till Lindvallen och skidspåren. Härliga rum i olika typer, den ena i "Lodgestil" med tapeter och tyger från Ralph Lauren och den andra med betoning på Dalarna med influenser av Carl Larsson.

Restaurangen på Gammelgården är välkänd för sin goda mat där råvarorna hämtas direkt från fjällnaturen. Våffelstugan har serverat våfflor i årtionden och är i sig värd ett besök.

Den nyrenoverade konferenslokalen kan användas för grupper upp till 45 personer och har all den utrustning som behövs för en lyckad konferens.

 

SNABBFAKTA

sand.png

37 rum

skidor.png

200 m

bastu.png

Bastu

HITTA HIT

VI KAN GARANTERA  EN LYCKAD KONFERENS

Hej!

Jag heter Caroline och jag hjälper dig gärna att pussla ihop din konferens


RING +46 (0)280-207 00
ELLER SKICKA E-POST