sjo-ryggsack-fjallen.jpg

Skotercenter - konferensboende i Sälen

På Skotercenter kan du bo, äta, åka skoter och konferera tillsammans med dina kollegor.

Ditt skoter-paradis ligger i Sälen! Här bor du mitt i 40 mil skoterled. Du har också nära till liftar, backar, längdspår, rösade leder och Sälenfjällens enorma utbud av aktiviteter. Skotercenter i Sälen erbjuder dig en vistelse full med upplevelser och glada minnen.

Halvdag, heldag eller en lång skotertur med en eller flera övernattningar?. Vad du än är sugen på skräddarsyr vi en skoterupplevelse du sent kommer att glömma. 

Skotercenter i Sälen har 49 rum och 126 bäddar som är fördelade i 5 olika byggnader. Du bor i enkelrum, dubbelrum, 3-bäddsrum med våningssängar, 4-bäddsrum med två våningssängar, dusch/WC i korridor i nära anslutning till rummen.

Här finns plats för 70 konfererande gäster. Detta fördelat på 2 lokaler varav 1 stor för 50 personer och en mindre för 20 personer. Den stora lokalen kan enkelt delas av med en skjutvägg. Konferenslokalerna på Skotercenter i Sälen är utrustade med standardutrustning och har trådlöst Wi-fi.

I direkt anslutning till bastun finns ett relaxrum med stor utomhusveranda och en härlig utomhusbubbelpool med plats för 7 personer.

Restaurangen på Skotercenter har plats för 100 personer. I direkt anslutning hittar du Skotercenters eget "vardagsrum" som är skoterbaren. 

Nytt från förra året är att det finns en skyttesimulator

Tips

Passa på att testa skyttesimulatorn när du bor här!

SNABBFAKTA

sand.png

126 bäddar

skidor.png

8 km

bastu.png

Bastu

bubbelpool_thumb.png

Bubbelpool

VI KAN GARANTERA  EN LYCKAD KONFERENS

Hej!

Jag heter Caroline och jag hjälper dig gärna att pussla ihop din konferens


RING +46 (0)280-207 00
ELLER SKICKA E-POST