sjo-ryggsack-fjallen.jpg

Tandådalens Fjällhotell - konferensboende i Sälen

Välj att bo mitt i Tandådalen under konferensen i Sälen. Centralt beläget med närhet till det mesta.

På Tandådalens Fjällhotell finns lägenheter som ligger väldigt centralt. Gångavstånd till både skidåkning, bad, butiker, restauranger och konferenslokaler. Lägenheterna är 34-50 kvm med 3-5 bäddar fördelat på 1-2 sovrum. 

Konferera, bo och känn Sälens puls i Tandådalens Fjällhotell. Prova Väggen, en av Nordens brantaste pister som ligger mellan Tandådalen och Hundfjället. Tandådalens stora och moderna skidanläggning håller högt tempo med sina högre och brantare backar. 
I Tandådalen finns stort utbud och variation på restauranger. Allt från temakvällar med franska bordsgrillar till italiensk inspirerad mat på Mezzo. Afterskin på Tandådalens Wärdshus är bland de bästa på fjället och för den som vill ta en drink på kvällen kan besöka TD Lounge. 

I Tandådalen finns bra konferenslokaler i anslutning till boendet, restaurang och skidbackar. Plats för upp till 150 personer. Totalt 5 lokaler samt 2 grupprum. Whitebord, blädderblock, och projektor är standard i lokalerna. Trådlöst bredband finns i alla lokalerna.

 

SNABBFAKTA

sand.png

51 lägenheter

skidor.png

100 m

HITTA HIT

VI KAN GARANTERA  EN LYCKAD KONFERENS

Hej!

Jag heter Caroline och jag hjälper dig gärna att pussla ihop din konferens


RING +46 (0)280-207 00
ELLER SKICKA E-POST