sjo-ryggsack-fjallen.jpg

Solhem i Stöten - konferensboende i stugor

Solhem i Stöten ger dig och dina kollegor ett gemytligt boende i stugor under konferensresan till Sälen!

Det gemytliga Stöten ligger längst norr ut i Sälen-kedjan. Här finns underbar fjällnatur, god mat, utmärkt skidåkning och massor av aktiviteter för att trivas och utvecklas tillsammans. Men här finns framför allt ett av Sälens största och mest välutrustade konferens- och aktivitetshus - Vattufjäll.

Solhem är trevliga radhus i Soltorgbyn i Stöten. 120 kvm i två plan, det övre med 2 sovrum, en sovalkov samt allrum med soffa. På nedre plan kök, allrum med braskamin och ett sovrum. 2 WC, den ena med dusch. Relaxavdelning med dusch, bubbelbadkar och bastu. Avstånd till lift 300 m, till skidbacke (transportsträcka) 50 m. Totalt 8+2 bäddar.

I Stöten finns 9 restauranger och barer. Brasseriet är anläggningens hjärta när det gäller mat, dryck och underhållning. Hit kommer du för frukost, lunch och middag. Här pulserar nöjeslivet från after ski till nattklubb och i Tipi Bar erbjuds lite lugnare trubadurunderhållning.

i Stöten finns också Vattufjäll som är en av Sälens största konferens- och aktivitetsanläggningar. Den största lokalen tar upp till 300 deltagare och totalt ryms 700 konferensgäster samtidigt. I Vattufjäll finns också äventyrsbad, bowling, bastu, solarium och mitt i allt en SPA-avdelning som en egen oas.

SNABBFAKTA

sand.png

8-10 bäddar

skidor.png

50 m till transportlift

bastu.png

Bastu

HITTA HIT

VI KAN GARANTERA  EN LYCKAD KONFERENS

Hej!

Jag heter Caroline och jag hjälper dig gärna att pussla ihop din konferens


RING +46 (0)280-207 00
ELLER SKICKA E-POST