sjo-ryggsack-fjallen.jpg

Fjällvillorna - konferensboende i Tandådalen

I Fjällvillorna får du och dina kollegor ett mysigt konferensboende i Tandådalen.

Känn Sälens puls i Tandådalen. Prova Väggen, en av Nordens brantaste pister som ligger mellan Tandådalen och Hundfjället. Tandådalens stora och moderna skidanläggning håller högt tempo med sina högre och brantare backar. 

Fjällvillorna i Tandådalen är belägna längs med vägen in mot Tandådalens centrum med ett kort avstånd till transportliften som tar dig både till Tandådalen och till Hundfjället. Stugorna som är på 56 kvm med 8 bäddar fördelat på 2 sovrum, har stora panoramafönster, härlig solaltan och en värmande bastu där du kan slappna av efter en dag i backen.

I Tandådalen finns stort utbud och variation av restauranger. Allt från temakvällar med franska bordsgrillar till lyxiga avsmakningsmenyer. Afterskin på Tandådalens Wärdshus är bland de bästa på fjället och på kvällen kan man hänga i TD Lounge. 

I Tandådalen finns bra konferenslokaler i anslutning till boendet, restaurang och skidbackar. Plats för upp till 150 personer. Totalt 5 lokaler samt 2 grupprum. Whitebord, blädderblock och video är standard i lokalerna.

SNABBFAKTA

sand.png

8 bäddar

skidor.png

450 m

bastu.png

Bastu

HITTA HIT

VI KAN GARANTERA  EN LYCKAD KONFERENS

Hej!

Jag heter Caroline och jag hjälper dig gärna att pussla ihop din konferens


RING +46 (0)280-207 00
ELLER SKICKA E-POST