sjo-ryggsack-fjallen.jpg

Tandådalens Stugby - konferensboende i Sälen

Tandådalens stugby har ljusa och trivsamma parhuslägenheter som ligger belägna centralt i Tandådalen. Det ger dig och dina kollegor närhet till lift, restauranger och konferenslokaler.

Känn Sälens puls i Tandådalen. Prova Väggen, en av Nordens brantaste pister som ligger mellan Tandådalen och Hundfjället. Tandådalens stora och moderna skidanläggning håller högt tempo med sina högre och brantare backar. 

Tandådalens stugby är ljusa och trivsamma parhuslägenheter i centrala Tandådalen. 74 kvm och 6 bäddar fördelat på 2 sovrum. 200 meter till liften, restaurang och konferenslokaler. Och alla stugorna har braskamin som du kan mysa framför efter en dag i backen.

I Tandådalen finns stort utbud och variation på restauranger. Allt från temakvällar med franska bordsgrillar till lyxiga avsmakningsmenyer. Afterskin på Tandådalens Wärdshus är bland de bästa på fjället och för den som vill ta ett glas kvällstid går man till TD Loungen. 

I Tandådalen finns bra konferenslokaler i anslutning till boendet, restaurang och skidbackar. Plats för upp till 150 personer. Totalt 5 lokaler samt 2 grupprum. Whitebord, overhead, blädderblock, tv-video är standard i lokalerna. 

SNABBFAKTA

sand.png

6 bäddar

skidor.png

200 m

HITTA HIT

VI KAN GARANTERA  EN LYCKAD KONFERENS

Hej!

Jag heter Caroline och jag hjälper dig gärna att pussla ihop din konferens


RING +46 (0)280-207 00
ELLER SKICKA E-POST