sjo-ryggsack-fjallen.jpg

Stöten Mitt - konferensboende i Sälen

I Stöten Mitt kan du och dina kollegor bo och konferera centralt i Stöten.

Det gemytliga Stöten ligger längst norr ut i Sälen-kedjan. Här finns underbar fjällnatur, god mat, utmärkt skidåkning och massor av aktiviteter för att trivas och utvecklas tillsammans. Men här finns framför allt ett av Sälens största och mest välutrustade konferens- och aktivitetshus - Vattufjäll.

Stöten Mitt är ett Lägenhetshotell med självhushåll, beläget mitt i backen. Lägenheterna är på 35 kvm och har 2 separata sovrum med en våningssäng i varje. Nära till affär, bad, konferens, SPA, afterski och restauranger. 

I Stöten finns 9 restauranger och barer. Brasseriet är anläggningens hjärta när det gäller mat, dryck och underhållning. Hit kommer du för frukost, lunch och middag. Här pulserar nöjeslivet från after ski till nattklubb och i Tipi Bar erbjuds lite lugnare trubadurunderhållning.

Här hittar du Vattufjäll som är en av Sälens största konferens- och aktivitetsanläggningar. Den största lokalen tar upp till 300 deltagare och totalt ryms 700 konferensgäster samtidigt. I samma hus hittar du också bad, bowling, SPA m.m.

 

SNABBFAKTA

sand.png

4-8 bäddar

skidor.png

50 m

VI KAN GARANTERA  EN LYCKAD KONFERENS

Hej!

Jag heter Caroline och jag hjälper dig gärna att pussla ihop din konferens


RING +46 (0)280-207 00
ELLER SKICKA E-POST