sjo-ryggsack-fjallen.jpg

Granfjällsporten - konferensboende i storstuga

Granfjällsporten erbjuder konferensboende i fina storstugor med en vacker utsikt och närhet till flera aktiviteter. Perfekt boende för den lilla konferensgruppen!

Stugorna på Granfjällsporten passar perfekt för konferensgruppen som gärna bor tillsammans. Dessa rymliga exklusiva fjällhus ligger på 135 kvm och har ett enastående läge och fantastisk utsikt. Det finns över 10 liknande stugor runt Granfjällsbyn. 10-12 bäddar fördelat på 5 sovrum. Ett stort vardagsrum och kök som passar perfekt för grupper som önskar äta mat tillsammans och umgås. Om ni är en mindre grupp och ska konferera går det utmärkt att göra det i stugan, vi fixar den utrustning ni behöver och levererar fika och lunch när det är dags för en paus. 

100 meter från stugorna finner ni transportliften som tar er vidare till Stötens skidsystem och dess utbud med restauranger, nöjen, skidhyra, matbutik m.m. 

I Stöten finns 9 restauranger och barer. Brasseriet är anläggningens hjärta när det gäller mat, dryck och underhållning. Hit kommer du för frukost, lunch och middag om så önskas. Här pulserar nöjeslivet från after ski till nattklubb och på Tipi Bar erbjuds lite lugnare trubadurunderhållning.
Bad, bowling & SPA hittar ni på Vattufjäll i centrum av Stöten.

 

SNABBFAKTA

sand.png

12 bäddar

skidor.png

100 m till transportlift

bastu.png

Bastu

HITTA HIT

VI KAN GARANTERA  EN LYCKAD KONFERENS

Hej!

Jag heter Caroline och jag hjälper dig gärna att pussla ihop din konferens


RING +46 (0)280-207 00
ELLER SKICKA E-POST