sjo-ryggsack-fjallen.jpg

Clüwerbyn - konferensboende med hög standard

Clüwerbyn består av nybyggda lägenheter med hög standard. Exklusivt konferensboende med kort promenadavstånd till konferenslokalerna, restauranger, liftar och skidhyran.

Lägenheterna precis intill Sälens Högfjällshotell stod klara 2014, här bor du lyxigt när Högfjällshotellet och dess stora utbud av restauranger och nöjen. Ett exklusivt boende för konferensgruppen som vill ha det lilla extra. 

Clüwerbyn består av 4 stycken hus med två lägenheter i vardera. 
Undervåningen med sina 98 km² fördelat på 1 plan har 3 sovrum med totalt 8 bäddar. (Sovrum 1: 1 dubbelsäng, Sovrum2: 2 våningssängar, Sovrum 3: 1 kärlekssäng (våningssäng med 120 cm underslaf)).
Övervåningen, fördelat på 2 plan och totalt 135 km² har även den 8 bäddar fördelat på 3 sovrum (Sovrum 1: 2 enkelsängar, Sovrum 2: 2 våningssängar och på plan 2, ett sovrum med 1 dubbelsäng). Lägenhet på övervåning har även tillhörande balkong. 
Gemensamt för våda lägenheterna är vardagsrum med kamin och kök i öppen planlösning. Badrum med WC, dusch, bastu och relaxavdelning. 

Är ni en konferensgrupp som gärna bor med högra standard tillsammans och med närhet till det mesta så kan Clüwerbyn vara alternativet för er. 

SNABBFAKTA

sand.png

8 Bäddar

skidor.png

100 m

bastu.png

Bastu

HITTA HIT

VI KAN GARANTERA  EN LYCKAD KONFERENS

Hej!

Jag heter Caroline och jag hjälper dig gärna att pussla ihop din konferens


RING +46 (0)280-207 00
ELLER SKICKA E-POST