sjo-ryggsack-fjallen.jpg

Sälens Högfjällshotell - högklassigt konferensboende

Högfjällshotellet i Sälen - när du och dina kollegor vill bo och konferera under samma tak!

Allt du behöver finns på populära Högfjällshotellet i Sälen, även kallat Högis. Det här är Sälens verkliga nöjes- och konferenscentrum med anor ända ifrån 1937. Hotellet håller hög standard och har plats för många konferensgäster. Med över 10 restauranger och barer välkomnas du till en värld av upplevelser med få motsvarigheter i Europa.

Sälens Högfjällshotell har 106 vackert inredda och bekväma hotellrum. Fräscha badrum, TV, och torkskåp. Daglig bäddning och städning ingår. Alla rum ligger i samma byggnad som restauranger, nöjen och konferens. Vill ni bo fler tillsammans kan du välja att bo i bekväma lägenheter. Högisbyn, Clüwerbyn, Högfjället & Storfjället heter de rymliga lägenheterna med 6-8 bäddar i varje.

På Högis finns en av fjällvärldens största mäss- och kongresscenter med plats för upp till 1000 sittande gäster. Alla tekniska resurser finns för lyckade arrangemang av kongresser.

Skäm bort dig på Högfjällshotellets Wellnescenter Pulse. Här finns en mängd olika behandlingar att välja mellan. Höj pulsen på hotellets nya gym. Till Sälens Högfjällshotell har människor åkt för rekreation och avkoppling sedan 1937 och du behöver bara gå utanför dörren så är du i backen eller skidspåret.  

 

SNABBFAKTA

sand.png

1 400 bäddar

skidor.png

50 m

bastu.png

Bastu

HITTA HIT

VI KAN GARANTERA  EN LYCKAD KONFERENS

Hej!

Jag heter Caroline och jag hjälper dig gärna att pussla ihop din konferens


RING +46 (0)280-207 00
ELLER SKICKA E-POST