sjo-ryggsack-fjallen.jpg

Trollbäcken Hundfjället - konferensboende i Sälen

Med gångavstånd till skidspår, liftar, restauranger, bad och enbart 200-400 meter till lift erbjuder Trollbäcken Hundfjället dig och dina kollegor ett centralt konferensboende i Sälen.

Hundfjället är en klassisk skidanläggning i Sälen med variationsrik skidåkning i vacker miljö och med fantastisk utsikt. Skidsystem är sammanflätat med Tandådalen, så du åker fritt mellan de båda anläggningarna.

Trollbäcken är ett bra boende för grupper och konferenser i Sälen. Området ligger centralt, och du har gångavstånd till skidspår, liftar, restauranger,  bad, och 200-400 meter till liften. Lägenheterna är på 70-80 kvm och har 8 bäddar fördelat i 4 sovrum. 2 dusch/wc, de på 80 km² har bastu.    

Restaurangerna i Hundfjället erbjuder något som passar alla smaker och åldrar! I Bistron serveras rejäl skidåkarfrukost, lunchbuffé och temamiddagar. Här finns även en lobbybar med öppen spis och bekväma soffor. I toppstugan Lyktan kan du avnjuta en mysiga fonudekväll med underbar utsikt, till toppstugan åker ni skotersläde tur & retur. After-ski'n hittar du på Hundfjällets Bar & Grill. 

I Hundfjället finns möjlighet till konferens med plats för upp till 30 personer i restaurang/café-lokal. WIFI, projektor och duk finns och behöver du fler eller större lokaler så löser vi det med lokaler i närheten.


SNABBFAKTA

sand.png

8 bäddar

skidor.png

200 m

bastu.png

Bastu

HITTA HIT

VI KAN GARANTERA  EN LYCKAD KONFERENS

Hej!

Jag heter Caroline och jag hjälper dig gärna att pussla ihop din konferens


RING +46 (0)280-207 00
ELLER SKICKA E-POST