sjo-ryggsack-fjallen.jpg

Högfjällhotellets lägenheter - konferensboende i Sälen

Bo i Högfjällhotellets centrala lägenheter under konferensen i Sälen. Hög standard nära pisten samt stort utbud av aktiviteter och restauranger!

Allt du behöver finns på Högfjällshotellet i Sälen. Det här är Sälens verkliga nöjes- och konferenscenter med anor från 1937. Hotellet håller hög standard och har plats för upp till 1200 konfererande gäster

Högisbyn - Lägenheterna ligger direkt utanför hotellet och är på 57 kvm. Ett sovrum med grandlit-säng och ett sovrum med 2 våningssängar. Vardagsrum, köksavdelning, TV, torkskåp och egen bastu. Eget skidförråd utanför lägenheten.

Storfjället - Lägenheterna ligger i suterräng utanför hotellet och har 6 bäddar fördelat på 2 sovrum. Ljust och fräscht med öppen planlösning. Lägenheterna har antingen balkong eller uteplats. 

Med 14 restauranger och barer välkomnas du till en värld av upplevelser med få motsvarigheter i Europa. Känn pulsen i ett glittrande fest- och nöjespalats. 

Här finns en av fjällvärldens största mäss- och kongresscenter med plats för upp till 1000 sittande gäster. Alla nödvändiga moderna tekniska resurser finns för arrangemang av kongresser, konferenser och andra företagshändelser. Men det går också utmärkt att arrangera en konferens på Högfjällshotellet även om du kommer med en mindre grupp.

Skäm bort dig på Högfjällshotellets Fjäll SPA, här finns en mängd olika behandlingar att välja mellan. Till Sälens Högfjällshotell har människor åkt för rekreation och avkoppling sedan 1937.

SNABBFAKTA

sand.png

6 bäddar

skidor.png

100 m

HITTA HIT

VI KAN GARANTERA  EN LYCKAD KONFERENS

Hej!

Jag heter Caroline och jag hjälper dig gärna att pussla ihop din konferens


RING +46 (0)280-207 00
ELLER SKICKA E-POST