sjo-ryggsack-fjallen.jpg

Förarutbildning i Åre

Förena nytta med nöje och gör en rolig bilaktivitet ihop med din vistelse i Åre. Två av övningarna syftar till att ta hand om personalen i trafiken och möta företagets miljömål och en övning har ni bara roligt!

Nytta: Vi simulerar en kritisk trafiksituation där paniken slår till och du trampar bromspedalen i golvet samtidigt som du måste göra en snabb undanmanöver. Du lär dig använda ABS och känna hur ett stabiliseringssystem fungerar och hur du ska agera för att bäst klara en situation med ett hinder i vägbanan. Du får också möjlighet till att prova rak inbromsning i olika farter och se hur hastigheten påverkar bromssträckan på halt underlag.

Nöje: Här får du möjlighet att under kontrollerade former känna på hur det är att köra en rallybil på en specialsträcka med rallydubbade däck. Du får lära dig start, broms, kurvteknik samt över och understyrning. Miljö: Körning på en förutbestämd rutt av blandad vägkaraktär efter vägbeskrivning.

Syfte: Att påvisa hur man med ett ändrat körsätt kan få 10-20 % bränslereduktion och en minskad miljöpåverkan utan att förlora någon tid! Miljöteori innehållande frågeställningar som: Vilken bil ska jag välja? Vad är en miljöbil? Hur påverkar bilens utsläpp människorna och miljön? Vad kommer framtidens bil att drivas av?

HITTA HIT

Vi kan garantera en lyckad konferens

Hej!

Jag heter Caroline och jag hjälper dig gärna att pussla ihop din konferens

RING +46 (0)280-207 00
ELLER SKICKA E-POST