sjo-ryggsack-fjallen.jpg

Radisson Blu Resort

Med närhet till allt vid Trysil Turistsenter

Radisson Blu Resort ligger vid Trysil Turistsenter. Det är ett förstklassigt upplevelse- och konferenshotell placerat mitt i backen med Trysils bästa läge. Här finns rum i tre olika storlekar. 105 Superior Room för upp till 4 personer, 97 Deluxe Apartment för upp till 5 personer och 7 Alpine Suite med 2 sovrum.

Det finns 6 restauranger/barer på hotellet som erbjuder allt från enklare måltider och afterski till finare á la carte på Brasserie T. Helt enkelt något för alla.

På Radisson Blu Resort Trysil hittar du en flexibel kongresshall för alla typer av möten, kongresser, events och mässor. Som komplement finns mindre lokaler i olika storlekar. Totalt finns lokaler för upp till 650 personer. Hotellet erbjuder ett förstklassigt upplevelsebad med bland annat en surfmaskin. SPA avdelningen erbjuder en uppsjö av olika behandlingar och relaxmöjligheter med bad och bastu. Det finns 8 bowlingbanor med en tillhörande Sport Bar. Med hotellets närhet till skidåkning, golf, älven och fjället är detta en av de mest kompletta konferensanläggningarna i fjällvärlden - året runt. 

Förfrågan
ELLER RING: 0280-207 00

SNABBFAKTA

sand.png

1000 bäddar

skidor.png

Ski in och out

bastu.png

Upplevelsebad och spa

personer.png

8 konferenslokaler

HITTA HIT

VI KAN GARANTERA  EN LYCKAD KONFERENS

Hej!

Jag heter Caroline och jag hjälper dig gärna att pussla ihop din konferens


RING 0280-207 00
ELLER SKICKA E-POST