Lindvallen Toppen

Timmerbyn Lindvallen - mysigt konfrerensboende

I Timmerbyn Lindvallen hittar ni konferensboende i mysiga stugor som ligger centralt vid snötorget i Lindvallen.

Konferera och bo i Timmerbyn Lindvallen, precis bredvid stolsliften Märta Express ligger dessa mycket populära timmerstugor. Stugorna håller hög standard och passar utmärkt att konferera i för en mindre grupp.

Timmerbyn är en stuglägenhet med 9-10 bäddar fördelade på 4 sovrum och 100 kvm. Det finns bastu, öppen spis, skidförråd och trådlöst internet. Men det bästa med Timmerbyn är nog närheten till allt. Inom 300 m från stugan hittar du allt man behöver. Skidåkning, Experium, McDonald's, skiduthyrning och den numera klassiska Lodgebaren på Skilodge. En perfekt stuga för konferensen i Sälen. 

Timmerbyn ligger vid Snötorget i Lindvallen och granne med Experium. Innanför Experiums väggar finns upplevelsebad, Flowrider (surfmaskin), SPA, Sauna World och en gigantisk Sportsbar med 12 bowlingbanor. Utöver detta finns det en handfull restauranger och pubar runt Snötorget.

Är man en grupp på ca 15 personer går det utmärkt att utnyttja den rymliga stugan som konferenslokal. För grupper som är större så finns det nya fräscha lokaler för upp till 1000 personer inom 300 meter. SNABBFAKTA

sand.png

9-10 bäddar

skidor.png

150 m

bastu.png

Bastu

HITTA HIT

VI KAN GARANTERA  EN LYCKAD KONFERENS

Hej!

Jag heter Caroline och jag hjälper dig gärna att pussla ihop din konferens


RING +46 (0)280-207 00
ELLER SKICKA E-POST