sjo-ryggsack-fjallen.jpg

Storstugor i Stöten - konferensboende i Sälen

I Stöten finns många av Sälens finaste stugor med hög standard. Här kan du och dina kollegor får ett mysigt konferensboende!

I Stöten finns många av Sälens finaste stugor, samtliga ligger på en fjällsluttning med utsikt mot Stötens backar. Till skidbackar, restauranger och nöjen är det ca 10 minuter att gå, från de flesta stugor går det även skidvägar som tar dig ner till liften. Kvällstid kan man få interntaxi eller skotertaxi till mat & nöje.
Stugorna i Stöten håller samtliga hög standard. Det finns bastu, stora moderna kök, bra möjligheter att konferera och umgås. De flesta stugor har mellan 6-7 sovrum och är ca 160 kvm i 2-plan.

I Stöten finns 9 restauranger och barer. Brasseriet är anläggningens hjärta när det gäller mat, dryck och underhållning. 

Vattufjäll som är en av Sälens största konferens- och aktivitetsanläggningar. Den största lokalen tar upp till 300 deltagare och totalt ryms 700 konferensgäster samtidigt. 
Finns äventyrsbad, bowling, bastu, solarium och mitt i allt en SPA-avdelning som en egen oas. Unna dig en behandling, massage eller ett kurbad i en rogivande miljö.

Tips

Om ni konfererar i stugan knackar vi på med fika & lunch så att ni kan jobba så effektivt som möjligt.

SNABBFAKTA

sand.png

12 bäddar

skidor.png

100 m till transportlift

bastu.png

Bastu

HITTA HIT

VI KAN GARANTERA  EN LYCKAD KONFERENS

Hej!

Jag heter Caroline och jag hjälper dig gärna att pussla ihop din konferens


RING +46 (0)280-207 00
ELLER SKICKA E-POST