sjo-ryggsack-fjallen.jpg

STF Sylarna

Fjällstationen vid det vackra och alplika Sylmassivet

Sylarnas Fjällstation ligger 16 kilometer Storulvån. Hit vandrar du under barmarkssäsongen och vintertid kan du tura med skidor eller lifta med snövesslan som utgår från Storulvån.

Behöver ni konferera så finns möjligheter för både den lilla och stora gruppen i matsalen under vissa tider på dagen. Eller så tar ni med er grupparbeten och diskussionsfrågor att lösa under skid-/vandringsturen. Här kan ni uppleva de vackra fjällen och göra turer i området. Högst toppen i Sylmassivet ligger i Norge och är 1 762 möh.

Sylmassivet som ligger runt hörnet lockar både vandrare och skidåkare. Här kan ni uppleva de vackra fjällen och göra turer i området. Högsta toppen ligger i Norge och är 1 762 möh. En klassisk alpin utmaning är att gå och klättra Syltraversen – en kamvandring som inkluderar flera av Sylarnas toppar.


Inne på stationen finns en liten butik samt en stor matsal med utsikt mot massivet. I matsalen serveras frukost varje morgon och från den gör du ditt eget lunchpaket, middagar cateras för grupper och serveras i matsalen. Vedeldad bastu finns och för dem som vill, ett svalkande dopp i ån! Bäddarna är fördelade på flerbäddsrum med 2-8 bäddar med våningssängar.  Dusch, bastu och toaletter finns i korridoren.

SNABBFAKTA

sand.png

64 bäddar

bastu.png

Bastu

HITTA HIT

Vi kan garantera en lyckad konferens

Hej!

Jag heter Caroline och jag hjälper dig gärna att pussla ihop din konferens

RING +46 (0)280-207 00
ELLER SKICKA E-POST