sjo-ryggsack-fjallen.jpg

Ivarsgården

Bo centralt och lyxigt med egen utebastu i denna fjällstuga

Ivarsgården är en av Vemdalen mysigaste stugor på 232kvm. Detta är ett boende för er som söker något annorlunda och med äkta fjällkänsla! Bo tillsammans med dina kollegor i denna genuina fjällstuga och få en konferens utöver det vanliga. Den fristående timmerstugan har det perfekta läget med närhet till allt som butiker, restauranger och nöjen i Vemdalsskalet. Stugan håller hög standard rakt igenom och har ytor där ni kan umgås, konferera och äta gott. Som extra bonus finns det en fristående bastu och relax på 22 kvm på tomten. Utanför bastun finns även en isvak för den som vågar!

På nedre plan finns matplats för 12 personer samt fullt utrustat kök båda med öppen spis, Det finns även 2 allrum med soffgrupp & TV varav 1 allrum med öppen spis. På övre plan finns 6 sovrum varav 4 rum har dubbelsäng och 2 rum har 2 enkelsängar vardera. Samtliga sovrum har TV. 2 dusch & wc. 1 wc även på nedre plan.

Konferera gör ni förslagsvis i stugan, vi på Fjällkonferens fixar all den utrustning ni behöver. Behöver ni en renodlad konferenslokal så finns detta tillgängligt på Högfjällshotellet mitt emot Ivarsgården.

Förfrågan
ELLER RING: 0280-207 00

SNABBFAKTA

sand.png

12 bäddar

bubbelpool_thumb.png

Isvak

bastu.png

Utebastu

skidor.png

150 m

HITTA HIT

VI KAN GARANTERA  EN LYCKAD KONFERENS

Hej!

Jag heter Caroline och jag hjälper dig gärna att pussla ihop din konferens


RING 0280-207 00
ELLER SKICKA E-POST