Klovsjo Spa

Klövsjöfjäll

Bo på Hotell Klövsjöfjäll och varva konferens, god mat med bra skidåkning.

Hotell Klövsjöfjäll ligger vid foten av fjället och ger många möjligheter för aktiviteter och en stunds avkoppling från konferensarbetet. Inför sommaren 2020 renoverades Klövsjöfjäll och erbjuder nu 39 dubbelrum om storleken 28-35 m². Avslappnande lounge-känsla med exklusiva inredningsval kännetecknar samtliga rum, här finns också helkaklat badrum och rymlig hall med förvaring för kläder och skor. På hotellets källarplan finns skidförråd med en skåp för varje rum. 

I anslutning till hotellet finns Klövsjöfjälls lägenheter. Dessa har 4-8 bäddar och gemensamt för alla är ett kombinerat kök och vardagsrum, minst 2 sovrum och 1 badrum med dusch & bastu. 

Högst upp i huset finns Spa och bastu. Där kan man njuta av den vackra utsikten och ett bad både inne och utomhus. Hotellet har konferenslokaler för grupper i storleken 8 till 80 personer.
I den trevliga restaurangen kan du njuta du av en jämtländsk crossover-meny med lokala delikatesser och italiensk touch, tack vare kulturella influenser från skickliga kockar.

Förfrågan
ELLER RING: 0280-207 00

SNABBFAKTA

sand.png

79 bäddar

bastu.png

Spa & Relax

skidor.png

100 m

HITTA HIT

VI KAN GARANTERA  EN LYCKAD KONFERENS

Hej!

Jag heter Caroline och jag hjälper dig gärna att pussla ihop din konferens


RING 0280-207 00
ELLER SKICKA E-POST