sjo-ryggsack-fjallen.jpg

Alternativt Nöje

Här kommer tips på andra nöjen för de som inte vill uppleva afterski eller nattklubb.

Vi hade också gärna stått längst fram och dansat till en rivig afterski men det får vi göra ett annat år. Nedan följer istället lite alternativ på nöjen som ni kan utföra i stugan, utomhus eller kanske redan på väg upp till fjällen. 

 

  • Spela Kahoot - Detta är ett frågespel som ni skapar själva, välj om vill att spelet ska ge er utbildning, stärka lagkänslan, eller bara vara för nöjes skull. När ni gjort frågorna spelas spelet i en app på era mobiltelefoner. Det finns även färdig quiz att välja från om fantasin tryter. 

  • Trubadur med musikquiz - Precis som det låter kommer en trubadur till er för att bjuda på sjön musik och ett klurigt musikquiz. Denna aktivitet kan faktiskt utföras utomhus om vädret tillåter.

  • Privat middag i fjällstuga - Runt om på fjället på avskilda platser finns gemytlig fjällstugor. I dessa finns det möjligheten att få vara helt för sig själva under en middag. Bara fantasin sätter gränser för hur ni vill skapa er kväll.

  • Pulkarace - Låt barnasinnet ta över och tävla i pulkarace. Det finns gott om backar att åka i men håll er till pulklabackarna! 

  • Bowling/Arkadspel/Shuffleboard/Biljard/Minigolf - Vissa av restaurangerna på fjället erbjuder även dessa aktiviteter. Fråga så berättar vi mer!
  • Chokladprovning - Ett smakrikt och sött nöje för alla.
Vi kan garantera en lyckad konferens

Hej!

Jag heter Caroline och jag hjälper dig gärna att pussla ihop din konferens

RING +46 (0)280-207 00
ELLER SKICKA E-POST