sjo-ryggsack-fjallen.jpg

Holiday Club

Hotellet med allt samlat under samma tak

På Holiday Club i Åre hittar du det mesta under ett och samma tak. Stora delar av Holiday Club Åre har fått ett nytt utseende till vintern 2017. Lobbyn och restaurangen har byggts om för att ge plats för nya möten och mer inspiration. En annan nyhet är gymkedjan SATS 600 kvm nybyggda gym med panoramafönster ut mot sjön och Renfjället.

Rummen är rymliga – 28 kvadratmeter, samtliga har twinbed och soffgrupp. De går bra att använda som dubbelrum eller trippelrum utan att det blir trångt – soffan är en bäddsoffa av god kvalitet och kan skärmas av från sängen med ett draperi. Hotellrummen är utrustade med Sonys plasmaskärms-TV och har DVD och CD-spelare på rummet. Här går nordisk inredning och design hand i hand med funktion samt att samtliga 250 rum har vidsträckt utsikt, mot Åreskutan eller mot sjön.

För konferens finns fina lokaler på Holiday Club, hela 16 välutrustade konferensrum erbjuds, den största med en kapacitet på 1 500 sittande deltagare. Hela hotellet har trådlöst bredband och som konferensgäst ingår Telia Homerun så att ni enkelt kan koppla upp er om ni inte har trådlöst nätverkskort.

Bor du på Holiday Club så bor du mitt i en upplevelse. Med äventyrsbad, Season Spa, äventyrsgolf, bowling och SPA finns det alltid något kul att göra, här trivs både små och stora grupper.

 

SNABBFAKTA

sand.png

750 bäddar

skidor.png

400 meter

bubbelpool_thumb.png

Äventyrsbad och sauna world

HITTA HIT

Vi kan garantera en lyckad konferens

Hej!

Jag heter Caroline och jag hjälper dig gärna att pussla ihop din konferens

RING +46 (0)280-207 00
ELLER SKICKA E-POST