Lift Fjallen

Ola Skinnarmo Lodge

Bo tillsammans med kollegorna i en stuga lite för er själva

Bo i denna exklusiv stuga i timmer med lite undanskymt mellan Högfjället och Tandådalen. Bara 5 minuter till liften. Längdspår har du precis utanför dörren. Stugan passar extra bra till ledningsgrupper och arbetsgrupper som vill umgås och samtala ostört. 

Det första du ser när du kliver innanför dörren på Skinnarmo Lodge är den gigantiska öppna spisen. Det är här, framför brasan, man umgås och konfererar i denna fina stuga i timmer. Stugan har öppen planlösning och här bor ledningsgruppen på 12 personer utmärkt i de fem sovrummen. I tillägg finns en liten stuga i direkt anslutning där 2 personer kan bo för sig själva.

Lodgens undanskymda läge innebär att det inte finns några restauranger inom gångavstånd. Men kan inte du komma till kocken får kocken komma till dig. Våra professionella kockar lagar en gourmetmiddag ni sent kommer att glömma. Vill du lagar han även frukost och lunch till er i stugan.

Ola Skinnarmo f
inns såklart tillhands om du önskar. Ola kan ordna allt ifrån föredrag till mini-expeditioner. Visst hade det varit kul att berätta att du varit på expedition med självaste Ola Skinnarmo?

SNABBFAKTA

sand.png

12 bäddar

skidor.png

1 km

bastu.png

Bastu

HITTA HIT

VI KAN GARANTERA  EN LYCKAD KONFERENS

Hej!

Jag heter Caroline och jag hjälper dig gärna att pussla ihop din konferens


RING +46 (0)280-207 00
ELLER SKICKA E-POST