Skandinaviens ledande arrangör av konferens i fjällen
Åre

Werséns

Njut av klassiska rätter i Brasseriet eller njut av täljstensmiddag med lokala råvaror på Werséns

Werséns har både ett Brasserie med en riktigt bra bar och i Werséns källare serveras det täljstensmiddag med lokala råvaror. Varje morgon slår de på ugnen så att stenen når en perfekt temperatur av 350 grader till kvällen.

Så här går det till när du äter en täljstensmiddag i källaren:
Börja med att salta på stenen, lägg sedan på köttet. Undvik att peppra då det ger mycket starka ångor. Låt köttet steka cirka en minut på varje sida och avnjut sedan med nymald peppar och de goda tillbehören.

Bild på Werséns restaurang i Åre på kvällen
Bild på mat på Werséns restaurang i Åre
Bild på utsidan av Werséns restaurang i Åre
Bild på baren på Werséns restaurang i Åre
Bild på Werséns bar och matsal i Åre
Bild på öltappar i baren på Werséns restaurang i Åre
Restaurang på karta
Hitta hit
Hej!
Jag heter Caroline och jag hjälper dig gärna att pussla ihop din konferens
Hej!
Jag heter Caroline och jag hjälper dig gärna att pussla ihop din konferens