Lift Fjallen

Spela Cantaquiz

En rolig aktivitet som funkar på vägen upp, under eller efter er vistelse i fjällen.

Spela Cantaquiz i Sälen. Cantaquiz är en skön och spännande en blandning av "Så ska det låta", "Karaoke" och "Allsång på Skansen". I tävlingsmomentet finns också frågor, poäng och tidur för att höja spänningen och tävlingsandan mellan lagen. Det lag som fått flest poäng vid spelets slut vinner duellen. 

Cantaquiz fungerar bra för stora grupper. En stor skillnad i Cantaquiz jämfört med traditionell Karaoke är att i Karaoke är det mer “One man show” (oftast samma personer som ställer upp och som älskar att stå i rampljuset). Här skapas allsång, inga mikrofoner utan alla sjunger tillsammans i en enda stor allsång. Detta resulterar i att även blyga människor vågar sjunga. I sångmomentet används en egenutvecklad textrulle som hjälper dig att lättare kunna följa med i sången. 

I utvecklingen av spelet har också tagits hänsyn till att det ska vara lätt att förstå och att salongsberusade människor ska kunna vara med. Därför är alla frågor i spelet antingen JA , NEJ eller A, B, C, D -relaterade. I dagsläget finns det frågor inom områderna TV, MUSIK och FILM. 


HITTA HIT

VI KAN GARANTERA  EN LYCKAD KONFERENS

Hej!

Jag heter Caroline och jag hjälper dig gärna att pussla ihop din konferens


RING +46 (0)280-207 00
ELLER SKICKA E-POST